جهان, مقالات

سفر شگفت انگیز یک لوح طلایی؛ از دل خاک آشور تا موزه های جهان

0

تبلیغات بنری

به گفته یک اقتصاددان در ایران ؛ یک دیسک طلای آشوری از دوره پادشاهی توکلیتی نورتا (حدود 1243-1207 قبل از میلاد) ، در حین کاوش ها باستان شناسی پس از معبد ایشتار در شهر قدیمی آشور (عراق فعلی) ، کشف شد.

بی نتیجه از رابطه جنسی خارق العاده

این صفحه طلایی ، که بین کتیبه های خط میخی متداول نیست و از اهمیت بالایی برخوردار است ، شامل کتیبه ای است در بستر یعنی جایی که پادشاه Nonorta مورد ستایش قرار گرفت و جزئیات ساخت و ساز معبد ایشتار. این متن تاریخی همچنین از حاکمان آینده می خواهد تا در صورت آسیب دیدگی به نام بنیانگذار احترام بگذارند.

این لوح گرانبها در سال 1913 توسط یک هیئت باستان شناسی آلمانی به رهبری والتر آندره کشف شد و به موزه برلین Forsatisis منتقل شد. با این حال ، در میان جنگ جهانی دوم در سال 1945 ، او این اثر گرانبها را از دست داد ، و پس از ده ها سال ، در سال 2006 در ایالات متحده و بین ریشه های یک بازمانده هولوکاست ، وی ادعا کرد که وی از یک سرباز شوروی به دست آمده است.

یک سفر شگفت انگیز برای صفحه طلایی. از قلب آشور گرفته تا موزه های جهان

پس از مدت طولانی پیگیری قانونی -بین خانواده شخص و موزه Vorderasiatches ، دادگاه نیویورک اخیراً دستور بازگشت این لوح تاریخی به موزه اصلی خود در برلین را صادر کرد.

این نقاشی طلایی فقط یک سند تاریخی ارزشمند در مورد کتیبه های سلطنتی آشوری و آیین های مذهبی در آن دوره نیست ، بلکه اهمیت فرهنگی و تاریخی آن را در کشف و ترمیم آن نیز به آن افزود.

یک سفر شگفت انگیز برای صفحه طلایی. از قلب آشور گرفته تا موزه های جهان

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری iraneconomist

در باره نویسنده / 

تانیا

ارسال پاسخ

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید

لینک های مفید

درباره ما

مجله اینترنتی تانیا یکی از منابع معتبر و جامع در عرصه اطلاع‌رسانی و آموزش در زمینه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و علمی به شمار می‌آید. این مجله با هدف ارتقاء آگاهی عمومی و ارائه محتوای با کیفیت، به انتشار مقالات، تحلیل‌ها و بررسی‌های کارشناسی می‌پردازد. تانیا با بهره‌ گیری از نویسندگان متخصص و پژوهشگران برجسته، محتوای خود را به‌ روز و جذاب نگه‌ داشته و فضایی مناسب برای تبادل نظر و اندیشه‌ های نو فراهم آورده است.