
به گفته اقتصاددان ایران ، در بیشتر کشورهای جهان ، به ویژه کشورهای توسعه یافته ، ورزش های حرفه ای به عنوان صنعت درآمد ، کلوپ ها و فدراسیون های ورزشی به انواع منابع مالی برای بقای آنها بستگی دارند. این امر با جذب حامیان مالی ، فروش بلیط ، نمایش از طریق محصولات و سایر فعالیت های اقتصادی ، منابع مالی آنها را تقویت می کند. این رویکرد باعث افزایش ورزش در این کشورها و افزایش مشارکت عمومی در فعالیت های ورزشی شد. در مقابل ، در کشورهای در حال توسعه ، ورزش هنوز هم به حمایت دولت بستگی دارد و این باعث ایجاد مشکلات بسیاری شده است.
وابستگی به بودجه دولت در کشور ما نیز شرایط مشابهی را ایجاد کرده است. بسیاری از فدراسیون ها بدون حمایت مالی دولت هیچ رقابت حرفه ای ندارند و این باعث کاهش سطح مشارکت عمومی در ورزش شده است. رکود اقتصادی ، مجازات ها و مشکلات ارزی نیز منجر به فشار بیشتر بر سازمان های ورزشی شد. در چنین شرایطی ، راه حل هایی برای درآمد پایدار همیشه مورد نیاز است. فدراسیون های ورزشی برای زنده ماندن ، توسعه و دستیابی به اهداف مسابقات باید منابع درآمد مستقل و پایدار ایجاد کنند.
در همین راستا ، فه زاهرایشیان ، استادیار مدیریت ورزش در دانشگاه امام ردا در دانشگاه بین المللی مشهاد ، با همکاری محققان دانشگاه آزاد اسلامی در مانشاد و دانشگاه فردوسای در مشهاد ، در جستجوی استراتژی های تولید درآمد پایدار برای فدراسیون های ورزشی انجام شد. هدف از تعریف منابع مالی قابل اعتماد برای فدراسیون های ورزشی در کشور به گونه ای که آنها بتوانند وابستگی به دولت را برای ارائه پایدار ورزش حرفه ای کاهش دهند.
روش اجرای این تحقیق این بود که جامعه آماری ، از جمله اساتید اداره ورزش ، مدیران فدراسیون های ورزشی منتخب و کمیته ملی المپیک. سپس پنج متخصص ذکر شده انتخاب شدند و اطلاعات لازم جمع آوری شد. سپس این داده ها با استفاده از روشهای آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نتایج این مطالعه نشان می دهد که ارائه محصولات غیر طبیعی به ورزشکاران توسط فدراسیون ها ، جذب حامیان مالی به ورزشکاران ، دریافت کمک های سالانه از فدراسیون های بین المللی ، کسب درآمد از مسابقات بین المللی و درسهای آموزش ، مهمترین منابع درآمد پایدار برای فدراسیون های ورزشی است. شهریه برای عضویت و پشتیبانی داخلی وزارت ورزش نیز در بین این عوامل مشخص شد.
محققان تأکید کردند که فعالیت های اقتصادی تحت نظارت فدراسیون ها ، مانند فروش محصولات ورزشی و افزایش همکاری با حامیان مالی ، می تواند منابع مالی این موسسات را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این فعالیت ها ، همراه با پشتیبانی بین المللی و محلی ، چارچوبی برای استقلال مالی فدراسیون ها و امکان برنامه ریزی طولانی مدت فراهم می کند.
اطلاعات تکمیلی در مورد این مطالعه همچنین نشان داد که بین تخصص های مختلف ریاضی در راه های کسب پول پایدار تفاوت هایی وجود دارد. به عنوان مثال ، بلیط ها در مناطقی مانند کشتی موفق تر شده اند ، در حالی که در مناطقی مانند جودو و ال فاراز ، شهریه شهریه یا درآمدها و نمرات مجازات ، منابع مهمی هستند. همچنین ، نتیجه گیری های بسته شدن می تواند با سازمان های فرهنگی یا نیمه دولتی مانند سازمان های اجتماعی یا پتروشیمی ، درآمد قابل اعتماد و بالایی از فدراسیون ها ایجاد شود.
نتایج این مطالعه در “تحقیقات کاربردی در مدیریت ورزش” منتشر شده است. مجله متعلق به دانشگاه Bayam Nour. این مجله در ارائه دستاوردهای علمی کاربردی در زمینه مدیریت ورزش نقش دارد و مطالب ارائه شده می تواند نقش مهمی در تصمیمات اداری فدراسیون های ورزشی در کشور داشته باشد.
آخرین مقالات
- بانکها جریمه میدهند؛ وام نه! می 21, 2025
- کشتیرانی سال گذشته ۲۷ میلیون تن انواع کالا حمل کرد می 19, 2025
- نامزد های بهترین بازیکن فصل در لیگ برتر انگلیس می 17, 2025
- نمایشگاه کتاب رو به پایان است می 15, 2025
- گشتی در نمایشگاه کتاب تهران می 13, 2025
- اخبار کوتاه دانشگاهی ۲۰ اردیبهشتماه می 11, 2025
- محدودیت صادرات سیب زمینی رفع شد می 9, 2025
- نخستین گواهی سپرده خودرو به زودی در بورس رونمایی میشود می 7, 2025
- صعود پاکدامن در رنکینگ جهانی می 5, 2025
- راهکارهایی برای استقلال مالی فدراسیونهای ورزشی می 3, 2025
ارسال پاسخ
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید