رئیس اتحادیه شیرینی پزی گفت که شیرینی فروشی در فروش شدید بوده و می گوید: “افزایش قیمت در تولید این کلاس امکان پذیر نیست زیرا برخی از واحدهای شیرینی سازی به دلیل افت فروش قادر به ادامه کار نیستند.”
کمبود روغن خوراکی شیرینی را ساخته است
وی گفت: به دلیل نزدیک شدن به ماه مقدس شب رمضان و عید شب ، مواد اولیه شیرینی به جز روغن خوراکی تهیه می شود.
“در روزهای اخیر ، این شیرینی با کمبود روغنهای خوراکی در بازار روبرو شده است که اگر این روند ادامه یابد ، مطمئناً برای تولید زولبیا و بامیه برای ماه مقدس ماه رمضان و عید و نوروز مشکلات جدی خواهد داشت.”
وی از دولت خواست تا اقدامات لازم برای تهیه غذای مورد نیاز برای کلاس شیرینی سازی را انجام دهد زیرا این اوج فعالیت آن در ماه مقدس ماه رمضان و عید است.
در مجموع بیش از 6000 واحد شیرینی سازی و شیرینی پزی در سراسر کشور موجود است که از این تعداد حدود 6000 در تهران فعالیت می کنند.
منبع: سرانه
آخرین مقالات
- رویداد تخصصی تابآوری در زنجیره تأمین برگزار میشود می 23, 2025
- بانکها جریمه میدهند؛ وام نه! می 21, 2025
- کشتیرانی سال گذشته ۲۷ میلیون تن انواع کالا حمل کرد می 19, 2025
- نامزد های بهترین بازیکن فصل در لیگ برتر انگلیس می 17, 2025
- نمایشگاه کتاب رو به پایان است می 15, 2025
- گشتی در نمایشگاه کتاب تهران می 13, 2025
- اخبار کوتاه دانشگاهی ۲۰ اردیبهشتماه می 11, 2025
- محدودیت صادرات سیب زمینی رفع شد می 9, 2025
- نخستین گواهی سپرده خودرو به زودی در بورس رونمایی میشود می 7, 2025
- صعود پاکدامن در رنکینگ جهانی می 5, 2025
ارسال پاسخ
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید